2015年12月9日星期三

包面救星@Unique U -Need速V緊緻魔法液(V魔)

廣角鏡頭,45度,高炒,側頭,中分…多種自拍技巧,係未好熟呢?甚至仲有後期加工:美圖秀秀或美顏相機…做咁多都只為相片中既自己靚d同瘦d!作為要經常自拍或影相既我都少不免使用以上技巧,想靚d可以化妝修飾,但想瘦d就真係無法,一影相包包面就立刻出現!
不過,而家唔駛1分鐘,幾包都即可變V面!瑞士品牌Unique U -Need推出瘦臉產品「V魔」–速V緊緻魔法液Let's V Magic Lotion (30ml) ,無痛無風險,告別水腫臉,包包臉,雙下巴。
除了速效V面外, 更能同時提高肌膚明亮度及彈性,補充水份,減淡色斑,回復無紋緊緻及細緻毛孔。
產品不含酒精,香料,苯甲酸脂類防腐劑,動物原性成分。不阻塞毛孔,能防止黑頭或粉刺形成。不經動物測試,100%瑞士製造,成份溫和,適合所有膚質。
V魔質地呈透明水狀,易推易吸收,清爽不油膩。產品說明可妝前妝後都可用,不過個人建議最好妝前使用。
潔面爽膚後,將適量V魔塗於臉陪及頸部。使用時配合手法或按摩儀器,效果更佳!如果想要V面,將食指與中指作下跪姿態,從下巴位置推向耳下位置。按摩同時排毒,將下巴位置的淋巴的垃圾送走。
如果想令面部緊緻,從鼻旁兩側向外推便可以了。只要記著由下向上,由內向外的按摩方式便可以了。不過如果頸部,則由上向下推,別搞錯了。
推了約1分鐘,效果已明顯突出!面部輪廓明顯較緊緻突出,蘋果肌較高且虎紋亦相對較高。原本面形較圓,用後面形真係V左,明顯一條直既斜線由下巴到耳仔,真正既V面斜線!
真係一試愛上!比起其他瘦臉產品,V魔效果更快更顯著!唔駛1分鐘,立即變V面,得咗!

*產品及資料由Unique U -Need提供
Facebook page : www.facebook.com/uniqueuneed.hk
Website: http://uniqueuneed.shoplineapp.com/

免責聲明:本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。 如需協助或希望獲得更多有關產品資訊請直接聯絡該品牌查詢或尋求相關專業意見。
歡迎聯絡試用或出席活動事宜!
Email: michelle02532@gmail.com
More Me:

激活肌底防禦@Shiseido全新升級版 ULTIMUNE Power Infusing Concentrate

仲記得上年參與了 SHISEIDO ULTIMUNE Power Infusing Concentrate 試用活動,進行為期7星期前後對比既皮膚免疫力測試~ 結果令人相當滿意,無論面部定眼部既水份量及彈性都有大幅度的上升。而且仲提升後續所使用嘅護膚品嘅能力值,令皮膚更吸收! ...